Verkkoyhtiöt

50 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Soveltuu työmaakohteiden tehon syöttöön, sekä kojevastakesyöttöön pieniin kiinteistökuormiin. Tehopiirissä suojaukset voidaan valita eri käyttötarkoituksiin syötettävän kohteen verkkorakenteen mukaan, tarvittaessa vikavirtasuojaus poistetaan käytöstä. Moottori Perkins, generaattori Leroy Somer, valvontalogiikka DSE.

verkkoyhtiot2

110 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Tehonsyöttö tapahtuu katkotta saarekkeeseen ja katkotta saarekkeesta takaisin verkkosyöttöön. Automaattinen tahdistus. Moottori John Deere, generaattori Leroy Somer, valvontalogiikka Suojakori 2 ..3 mm sinkittyä terästä. Valvontalogiikka CoMap inteli Gen NT. Suomen olosuhteiden vuoksi suojakorissa ei ole ilma-aukoja suojakorin katolla. Kaikkien ovien päällä on reilut tippalistat, estämässä vedenjäätymistä ovien tiivisteisiin.

verkkoyhtiot3

275 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Tehonsyöttö tapahtuu katkotta saarekkeeseen ja katkotta saarekkeesta takaisin verkkosyöttöön. Automaattitahdistus. Koko runkorakenne on kastamalla kuumasinkitty, myös 300 litran polttoainesäiliöt. Kokonaispaino täydellä polttoainesäiliöllä, sekä n. 20 m täyden tehon syöttöpeleille all 3500 kg. Moottori Volvo, generaattori CGT Stamford, valvontalogiikka CoMap inteli Gen NT.

verkkoyhtiot4

110 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Tehonsyöttö tapahtuu katkotta saarekkeeseen ja katkotta saarekkeesta takaisin verkkosyöttöön. Automaattitahdistus. Koko runkorakenne on kastamalla kuumasinkitty, myös 300 litran polttoainesäiliöt. Kokonaispaino täydellä polttoainesäiliöllä, sekä n. 25 m täyden tehon syöttöpeleille 2400 kg. Moottori John Deere, generaattori CGT Stamford, valvontalogiikka CoMap inteli Gen NT.

verkkoyhtiot5

350 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Automaattiseen verkonvalvontaan siirrettävissä eri kohteisiin. Automaattitahdistus. Syöttö kaapelit n. 30 m . Jäähdytysilma-aukoissa on moottoriohjatut, lämpöeristetyt ja tiivistetyt sulkusäleiköt. Ilmajousitus. Moottori Volvo, generaattori Leroy Somer, valvontalogiikka CoMap inteli Gen NT.

verkkoyhtiot6

1100 ja 900 kVA , 80 km/h pyöräalustalle asennettu malli

Tehonsyöttö tapahtuu katkotta saarekkeeseen ja katkotta saarekkeesta takaisin verkkosyöttöön. Automaattitahdistus. Moottoroidut kaapelikelat on patentoitu. Keloja voidaan pyörittää yksittäin tai useampi kerrallaan eteen ja taakse, sekä lisäksi on vapaan pyörityksen asento. Syöttökaapelit n. 60 m .

Koko runko on kastamalla kuumasinkitty myös polttoainesäiliöt säiltä ja päältä. Suojakori 2 ..3 mm sinkittyä terästä. Lämpö/äänieristys on 50..100 mm raskas kivivilla päällystettynä sinkityllä reikälevyllä.

Jäähdytysilma-aukoissa on moottorikäyttöiset, automaattisesti toimivat sulkusäleiköt. Ilmajousitus. Teho- ja automatiikkaosat on erikseen lämpöeristetty ja osastoitu. Kokonaisuus on suunniteltu ja toteutettu + 35…-40 C asteen ympäristön lämpötilassa Jousitus on laskettavissa alas käytön ajaksi. Moottori Cummins, generaattori CGT Stamford, valvontalogiikka CoMap inteli Gen NT. Syötettäessä 400 V suunnasta muuntajan keskijännite linjaan maasulkusuojaus voidaan toteuttaa esim. avokolmio muuntajan jännite-asymmetriaan perustuen.

verkkoyhtiot7 Untitled

Siirrettävät moottorikäyttöiset kaapelirummut

Siirrettävät moottorikäyttöiset kaapelirummut valmistetaan tilaajan esittämän kaapeloikoon ja pituuden mukaan. Kelojen pyöritys eteen/taakse joko usean kelan ryhmissä tai yksittäin pyöritettävillä keloilla. Kelojen määrä ja koko valmistaan asiakaan tarpeen mukaan.

verkkoyhtiot8 verkkoyhtiot9